REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Scandal ca la uşa cortului în faţa Prefecturii Olt, la depunerea sacilor cu voturi 

Data publicării:
olt


REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Mai mulţi reprezentați ai secțiilor de votare din județul Timiş au dat buzna în clădirea Prefecturii.

După închiderea urnelor, sute de saci cu buletine de vot au ajuns la Biroul Electoral Județean Timiş. Pe lângă sacii cu buletinele de vot, au ajuns și numeroase sesizări.

"Am primit o sesizare din partea ACL-ului privind votul multiplu. Tot ACL ne-a sesizat un număr neobișnuit de mare pe listele suplimentare de vot la secția 128", a declarat Camelia Maria Mihai - purtător de cuvânt BEJ Timiș.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. În total, în Timiș au fost organizate 596 secții de votare.

Membrii comisiilor de votare din Olt au refuzat să aştepte la adăpost, în corturile amenajate de autorităţile locale. Au preferat să se înghesuie la uşa prefecturii pentru a scăpa cât mai repede de buletinele de vot.

"Nu putem să stăm. Pentru că nu se ţine ordinea".

"Am luat număr de ordine şi s-a intrat fiecare cum a vrut. (De ce nu aţi rămas în cort?) Am luat număr de ordine şi au intrat alţii înainte".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Un cort în care avem încălzire, televizor şi ceai cald. Încercăm să îi convingem!", a declarat Silviu Neaşcu, prefectul de Olt.

Probleme au apărut şi la Oradea. Deşi numărul birourilor de preluare s-a dublat anul acesta, unii preşedinţi de secţii de vot au încercat să intre cu forţa în cădirea Prefecturii şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

Cei mai ghinionişti preşedinţi de secţii de votare au aşteptat până dimineaţă în faţa prefecturii.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri