Un bărbat din Timiș și-a înjunghiat iubita, apoi și-a dat foc. Pompierii l-au găsit carbonizat

Data publicării:
politia nu treceti
Sursa citată a precizat că, ulterior, ar fi fost incendiată o anexă a locuinţei, în interiorul acestei fiind găsit trupul carbonizat al unei persoane. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Autorităţile din Timiş au intervenit, luni, la Moşniţa Veche, unde o femeie a fost înjunghiată în zona gâtului de către partener, fiind preluată de echipaje medicale. Bărbatul şi-a dat foc într-o anexă, pompierii găsind trupul carbonizat, transmite News.ro.

„La data de 8 Aprilie 2024, în jurul orei 11:38, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Aurel Cosma din Moşniţa Veche, a avut loc o altercaţie între un bărbat şi o femeie, femeia prezentând o plagă la nivelul gâtului. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, luni, IPJ Timiş.

Sursa citată a precizat că, ulterior, ar fi fost incendiată o anexă a locuinţei, în interiorul acestei fiind găsit trupul carbonizat al unei persoane.

La faţa locului au intervenit pompierii.

„Poliţiştii aflaţi la faţa locului efectuează verificări în vederea stabilirii identităţii cadavrului şi stabilirea întregii situaţii de fapt”, a mai transmis Poliţia.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri