Video Cântăreaţa Cardi B a aruncat cu microfonul într-un spectator care a stropit-o cu o băutură

Data publicării:
Cardi B se pregătește să arunce cu microfonul într-un spectator
Foto: Profimedia Images

Cântăreaţa Cardi B, care susţinea, sâmbătă, un concert în Las Vegas, a ripostat când cineva din mulţime a aruncat cu conţinutul băuturii sale în ea, în timp ce interpreta melodia „Bodak Yellow”. Surprinsă şi deranjată de acest gest, Cardi B a contraatacat aruncând cu microfonul direct în persoana în cauză, înainte ca responsabilii cu securitatea să intervină, după cum se poate vedea într-o înregistrare video postată pe reţelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acest incident se înscrie într-o tendinţă mai amplă din partea fanilor de a arunca cu obiecte pe scenă, uneori lovindu-i și rănindu-i pe artiști. Aceste gesturi îngrijorătoare au început la sfârşitul lunii iunie, la un concert susţinut de Bebe Rexha din New York, când un spectator a rănit-o pe cântăreaţă aruncându-i cu telefonul în faţă.

Câteva zile mai târziu, cântăreaţa de muzică country Kelsea Ballerini a fost şi ea lovită de un obiect în timpul unui spectacol în Idaho. Artista Ava Max a fost lovită cu palma peste faţă de un spectator care a dat buzna pe scena concertului ei din Los Angeles.

La rândul său, Harry Styles a fost lovit în faţă de un obiect neidentificat, iar Drake a fost lovit la încheietura mâinii cu un telefon. De asemenea, Pink a primit o pungă în care se afla cenuşa mamei unui spectator.

Ca urmare a numărului mare de astfel de incidente, cântăreaţa Adèle a ţinut să îşi avertizeze fanii că nu se va lăsa influenţată de acest tip de practică. „Aţi văzut oameni care aruncă cu lucruri pe scenă? Încercaţi şi vedeţi. Încercaţi să aruncaţi cu ceva în mine şi vă omor”, a avertizat ea la un concert din Las Vegas.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri