Comunicat al Grupului Digi

Data actualizării: Data publicării:
MCZoYXNoPWIzZjc4NGM1MGNlNmYzYTY5ZTgxZGZlYmUxNjJmNjkz.thumb

În vederea unei corecte informări a publicului și în spiritul adevărului, referitor la atacurile publice formulate recent la adresa Grupului DIGI și a reprezentaților săi, transmitem următoarea poziție oficială:

Grupul DIGI este unul dintre cele mai reprezentative grupuri de companii cu capital autohton pentru mediul de afaceri românesc.

Am înglobat permanent în obiectivele noastre dorința de a furniza servicii de calitate pentru consumatori și de a dezvolta infrastructura autohtonă.

Suntem unul dintre cele mai solide grupuri de companii românești, care a reușit să performeze atât pe piața românească, cât și pe alte piețe europene, Spania fiind unul dintre cele mai de succes exemple.

Tot ceea ce am construit și dezvoltat în cei aproape 30 de ani de activitate s-a realizat cu respectarea principiilor economiei de piață, a concurenței loiale și a competitivității.

În ultima perioadă am fost martorii prezentării de informații și știri false de către unii jurnaliști și comentatori. Cei care au vehiculat informațiile nu se bazează pe dovezi și certitudini, ci doar încearcă să ne discrediteze.

Credem cu tărie că principalul nostru obiectiv, acela de a oferi servicii la cele mai înalte standarde de calitate și prețuri accesibile, este apreciat de majoritatea consumatorilor din România.

Succesul în afaceri nu se măsoară în decibeli sau în numărul de știri pozitive sau negative, ci se construiește treptat, prin acțiuni sustenabile, prin muncă și dedicare, iar rezultatele se reflectă în numărul oamenilor care se bucură de serviciile DIGI, precum și în impactul pozitiv asupra climatului socio-economic.

Suntem o companie românească guvernată de principii morale solide, cu o loialitate dovedită față de cetățeni și față de statul român, cu respect pentru competiția corectă.

Investițiile durabile în tehnologii de vârf și extinderea continuă a portofoliului de servicii asigurate de Grupul DIGI, cu scopul de a livra servicii de comunicații superioare și de a satisface nevoile tot mai diverse ale milioanelor de utilizatori, plasează constant România pe cele mai înalte poziții în clasamentele mondiale privind viteza internetului.

Acestea sunt motivele pentru care respingem cu fermitate orice acuzație prin care se încearcă inducerea în eroare a opinei publice, cu scopul de a produce Grupului DIGI și conducerii acestuia prejudicii de imagine, reputaționale și financiare. Păstrăm intact demersul nostru în favoarea cetățenilor și refuzăm să intrăm în jocul denigrărilor.

Orice insinuări privind o potențială asociere cu alte grupuri de firme în care nu avem calitatea de asociat sau acționar sau cu persoane care nu dețin nicio poziție oficială în cadrul Grupului DIGI este tendențioasă și nu demonstrează decât interese lipsite de onestitate, străine de interesul consumatorului român și care afectează dezvoltarea corectă a pieței.

Respingem cu tărie încercările unora de a face din Grupul DIGI și din conducerea acestuia ținta unor atacuri nefondate bazate pe informații și știri false. Vom întreprinde toate demersurile legale necesare pentru protejarea intereselor Grupului DIGI și ale conducerii acestui grup.

Grupul DIGI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh...
Pro FM
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată...
Film Now
Brad Pitt și Ines de Ramon, gesturi de tandrețe în public. Și-au savurat cafeaua la o plimbare romantică pe...
Adevarul
Dilema incredibilă a unui român din Spania: „Am aflat că nu sunt tatăl copiilor mei, ce să fac?"
Newsweek
Ion Dichiseanu, adevăratul Don Juan al filmului românesc. A fost iubitul unei dive mondiale
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian
Film Now
Cum arată azi, la 83 de ani, Faye Dunaway, frumoasa blondă din "Bonnie and Clyde". Apariție rară cu fiul ei...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...