Video&Foto Descoperire de amploare într-un autocar din vama Giurgiu. La motor și sub hainele pasagerilor era ascunsă o mică avere

Data actualizării: Data publicării:
1706084377358-4-S4
Sursa foto: Politia de Frontieră

O sumă mare de bani, în dolari și euro, a fost descoperită de polițiștii de frontieră de la Giurgiu într-un autocar care venea din Turcia.

Polițiștii de frontieră, împreună cu inspectori vamali, au organizat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu o acțiune specifică pe linia prevenirii si combaterii încălcării reglementărilor Codului Fiscal și Codului Vamal, arată un comunicat al instituției.

Sursa foto: Politia de Frontieră
Sursa foto: Politia de Frontieră

Astfel, pe sensul de ieșire din țară, a fost selectat pentru verificări suplimentare un autocar înmatriculat în Turcia, condus de un cetățean turc, care circula pe relația București-Istanbul.

În urma controlului amănunțit, polițiștii de frontieră și vameșii au găsit ascunși la compartimentul motor (instalația de încălzire - Webasto), dar și pe corpul pasagerilor, sume importante de bani în valută care totalizează 264.100 euro și 20.000 USD.

Întreaga sumă de bani a fost ridicată până la clarificarea provenienței banilor și a motivului care a stat la baza deciziei de a-i scoate astfel din țară, urmându-se a se lua măsuri conform prevederilor legale în vigoare.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri