Tragedie în Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a căzut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

Data actualizării: Data publicării:
autobuz cazut de pe pod in africa de sud
Un autocar cu 46 de oameni la bord a căzut de pe un pod și a luat foc. FOTO: X/ Limpopo Department of Transport and Community Safety

45 de persoane de oameni au murit, joi, într-un grav accident care a avut loc în Africa de Sud. Un autocar cu 46 de oameni la bord a căzut de pe un pod și a luat foc. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani, potrivit Sky News.

Autocarul a căzut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri înălţime, şi s-a izbit de fundul unei râpe, lângă Mamatlakala în provincia nord-estică Limpopo, din Africa de Sud.

În autocar erau 46 de persoane, inclusiv șoferul. Un singur copil, în vârstă de opt ani, a supraviețuit și a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Ministerul Transporturilor a declarat că șoferul a pierdut controlul, iar autobuzul a căzut de pe un pod, s-a izbit de o râpă și a luat foc.

Autocarul transporta persoane din Botswana, care călătoreau spre Moria, în Limpopo, pentru o slujbă religioasă, care urma să aibă loc în weekendul de Paște.

„Unele cadavre sunt de nerecunoscut, altele sunt blocate sub epavă, iar altele sunt împăştiate la faţa locului”, au mai precizat autoritățile într-un comunicat.

Accidentul a avut loc pe un pod uriaş suspendat între două dealuri, în apropiere de Mamatlakala, în provincia Limpopo, la peste 300 de kilometri depărtare de Johannesburg.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri