Video Ce reacţie a avut Ecaterina Andronescu la o melodie compusă de liceeni, în care e ironizată

Data actualizării: Data publicării:
melodie ironica andronescu
Protagoniștii videoclipului melodiei „Iluzii pierdute”, care o ironizează pe Ecaterina Andronescu

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost ironizată pentru o stângacie în exprimare într-o melodie compusă de liceeni din Târgu Frumos. „Orice evaluare evaluează pe subiectele pe care examenul le presupune, în evaluarea respectivă”, a spus recent Ecaterina Andronescu.

Ajutaţi şi de un profesor, elevii din Târgu Frumos au făcut şi un videoclip melodiei. Filmările au durat două ore, iar melodia lor vorbeşte despre problemele sistemului de învăţământ. „Videoclip realizat pentru a problematiza situația dramatică prin care a trecut generația născută în 2000. Din 234 de mii de copii născuti în 2000, mai puțin de 100 de mii au finalizat școala, în 2019, cu Bacalaureatul promovat!”, scrie pe contul de YouTube unde a fost postat videoclipul:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacția ministrului educației

Ce a spus ministrul despre melodie și subiectul ei? A reținut doar exprimarea stângace ironizată de elevi. Nu și mesajul.

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației: „Dvs. puneți întotdeauna întrebări, și când omul este cu gândul în altă parte, și când nu este cu gândul în altă parte și, de multe ori, până îți revii...Eu nu cred că mă puteți acuza că nu știu să vorbesc sau că sunt din categoria celor care n-au învățat la școală. Am avut profesori foarte buni la limba română. Dar orice om este supus și erorilor”.

Citiți și:  Andronescu vrea să schimbe din nou Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Propune teste grilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri