Accident rutier cu 8 răniți în județul Galați

Data actualizării: Data publicării:
accident 5

8 persoane au fost rănite în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz, în localitatea Schela din judeţul Galați.

Accidentul s-a produs pe Drumul Judeţean 251, la intersecţia dintre localităţile Negrea şi Schela din judeţul Galaţi.

Aurelian Ropotan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere: „Din primele cercetări se pare că şoferul unui microbuz care efectua o cursă regulată de transport persoane între localităţile Negrea şi Galaţi nu a acordat prioritate unui autotursim care circula pe Drumul Judeţean 251. S-a produs coliziunea iar în urma acesteia conducătorul microbuzului şi şapte pasageri au fost transportaţi la spital.”

La faţa locului au ajuns şase ambulanţe, patru maşini SMURD şi maşina de intervenţie pentru victime multiple.

Emilian Iordache, pasager: „A venit cu mare viteză microbuzul şi a intrat deodată. Noi ne duceam la Galaţi şi s-a întâmplat nenorocarea asta.”

Opt pacienţi au ajuns la Spitalul Judeţean din Galaţi. Una dintre paciente, o minoră n vârstă de 15 ani, a fost transferată la Spitalul de Pediatrie din Galaţi.

Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi: „Victimele transportate de către Serviciul de Ambulanţă au fost femei cu vârste cuprinse între 40 şi 71 de ani, cu diverse leziuni, traumatisme faciale, contuzii. O singură victimă, o femeie de 71 de ani, prezenta o fractură de claviculă şi sigur alte leziuni.”

Angel Trifan, medic şef SMURD: „Avem o pacientă care are un traumatism de membru inferior drept, în speţă pe laba piciorului şi gamba dreaptă, cu o plagă foarte, foarte anfractuoasă şi este posibil să aibă fractură. Este la investigaţii imagistice.”

Atâr şoferul microbuzului, cât şi bărbatul care conducea autoturismul implicat în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a dovedit că niciunul dintre ei nu a băut înainte de a se urca la volan. Poliţia Rutieră Galaţi cercetează acum cauzele accidentului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri