Accident mortal în Eforie Sud. Un tren a lovit un bărbat care avea căști în urechi

Data publicării:
703e2e0e-27d8-4ece-a440-f938f2826b81
Foto: Ziua de Constanța

Un tren CFR care circula pe direcția Mangalia - Constanța a lovit mortal, la intrare în stația Eforie Sud, un bărbat de 45 de ani care traversa pe calea ferată. Acesta avea câștile în urechi și nu s-a asigurat. 

„Vă informez că trenul R 8806, care circulă în relația Mangalia - Constanța, la intrare în stația Eforie Sud a accidentat mortal o persoană de sex masculin, surprinsă de tren chiar pe linia de cale ferată. 

Din primele informații transmise de la fața locului, se pare că bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, avea căștile în urechi și nu s-a asigurat înainte de traversarea liniei. 

La fată locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul, urmând să ajungă la locul accidentului și reprezentanții Procuraturii. 

Menționez faptul că, alte trei trenuri sunt oprite temporar, în stațiile adiacente - 10083, în Eforie Sud, R 8817 la intrarea în stația Eforie Nord și 11084, în Agigea Ecluză, deoarece trenul 8806 fiind în mișcare, pentru garare la peron, a rămas oprit, pentru cercetări, chiar în zona aparatelor de cale, zonă care permitea circulația altor trenuri. 

Până la sosirea organelor de cercetare abilitate și finalizarea tuturor demersurilor în caz de accidente, trenurile respective vor staționa temporar. 

Adresăm scuzele necesare călătorilor din trenurile oprite temporar, și îi asigurăm că traficul feroviar va fi reluat imediat ce reprezentanții Procuraturii ne dau avizul de redeschidere a circulației”, arată un comunicat CFR.

Trenul a plecat la ora 11:03 din Mangalia și trebuia ajungă la 12:40 la Constanța, potrivit Ziua de Constanța.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri