Maia Morgenstern: „Ioan Gyuri Pascu s-a stins prea devreme”

Data actualizării: Data publicării:
maia morgenstern agrepres

Actrița Maia Morgenstern a vorbit despre artistul Ioan Gyuri Pascu, care a încetat din viață luni dimineață. Actrița a povestit despre bucuria jocului pe scenă alături de regretatul actor și despre faptul că l-a admitat pe Ioan Gyuri Pascu pentru umorul său și modul în care știa să cânte.

Am avut ocazia să fiu colega de scenă cu Ioan Gyuri Pascu, am fost în turnee împreună, am jucat Caragiale împreună, îl admir și l-am admirat pentru umorul lui, pentru modul în care știa să cânte. Nu mă lasă indiferentă această veste, e un lucru care ma mâhnește foarte tare, s-a stins prea devreme”, a mărturisit actrița Maia Morgenstern.

Legat de cele mai frumoase amintiri, actrița a povestit: „Turneele pe care le-am avut împreună, bucuria jocului pe scenă, bucuria serilor în care își povestea amintirile”.

Maia Morgenstern a mai spun despre Ioan Gyuri Pascu că „era un artist, știa să cânte foarte frumos, avea umor, avea naturalețe, avea bucuria de a juca, de a performa” și „era un om de o discreție desăvârșită”.

Legat de cum ar trebui să rămână în amintirea tuturor Ioan Gyuri Pascu, arstista a declarat: „Fiecare își va aduce aminte de el, așa cum poate, cum va ști, există înregistrările care ne vor aminti de ceea ce ne-a adus frumos, vesel și plin de farmec Ioan Gyuri Pascu”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri