Agresorul din Palilula vindea arme pe forumuri pentru motocicliști

Data actualizării: Data publicării:
arme agresor palilula

Agresorul din Palilula vindea arme pe internet, pe forumuri pentru motocicliști. În urmă cu un an, el a postat pe internet un anunţ prin care scotea la vânzare un pistol de colecţie, iar cumpărătorii trebuiau să fie doar din Germania şi Austria, relatează News.ro.

arme agresor palilula

Pe 18 noiembrie 2015, un utilizator al forumului motocliclism.ro, cu numele „furtuna dragos", posta un anunţ de vânzare a unui pistol.

„Vând pistol de colecţie, gloanţe oarbeValtro mod. 8 mini L, clona Beretta 850. Aproape nou. Single Action, cal. 315 K (8x17mm) în cutia lui cu păharel pirotehnicde tras rachete, artificii şi alte efecte pirotehnice de 15 mm, de Revelion. Se vinde doar celor ce locuiesc în Germania sau Austria cu preţl de 90€, plata se face prin PayPal sau virament bancar şi se trimite doar cu DHL 6,90 € Germania, sau 14 € Austria, Transport asigurat cu Tracking Number", era anunţul postat de Dragoş Furtună.

anunt arme agresor palilula

Bărbatul solicita cumpărătorilor săi copie sau scanare a cărţii de identitate sau a permisului de conducere. De asemenea, acesta susţinea că muniţie pentru arma scoasă la vânzare putea fi achiziţionată de la magazinele locale de arme din Germania şi Austria. 

pistol palilula2
pistol palilula2

Surse din rândul anchetatorilor au confirmat corespondentului News.ro că este vorba despre tânărul Dragoş Furtună care a ucis doi oameni. De altfel, Dragoş Furtună mergea des în Germania, iar într-o perioadă a urmat un tratament pentru depresie în această ţară.

Dublă crimă și o sinucidere în Palilula

Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, a împuşcat mortal, vineri după-amiază, doi doljeni. De asemenea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova au ajuns Ion Stuparu, cu plagă împuşcată în antebraţ, şi Vasile Zidaru, cu plagă prin împuşcare în obraz.

După atacul asupra victimelor sale, Dragoş Furtună s-a împuşcat în cap și a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. 

Furtună şi victimele sale au avut iniţial un conflict verbal, dar discuţiile au degenerat în violenţe fizice. Tânărul s-a enervat când un vecin l-a rugat să îşi mute maşina. 

Vineri seară, la scurt timp după atac, poliţiştii au ridicat din casa din satul doljean Palilula, unde tânărul locuia împreună cu iubita sa, patru arme confecţionate artizanal, dar şi mai multe cartuşe. Poliţiştii au mai descoperit, sâmbătă, alte patru pistoale artizanale şi o puşcă cu aer comprimat care erau ascunse în locuinţa tânărului. Totodată, în locuinţa tănărului a fost descoperit un atelier unde erau confecţionate arme artizanale. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri