Cine era atacatorul de la Palilula care a omorât doi oameni

Data actualizării: Data publicării:
impuscaturi palilula

Masacru din nimic în apropiere de Craiova. Doi oameni au fost omorâţi şi încă doi răniţi de un tânăr care şi-a ieşit din minţi când un vecin l-a rugat să îşi mute maşina. I-a executat cu sânge rece după care şi-a luat şi el zilele. În casa lui, poliţiştii au descoperit un mic arsenal.

Anchetatorii au audiat, în timpul nopţii, mai mulţi martori care au povestit că între criminal şi victimele sale a avut loc iniţial un conflict verbal care a degenerat în violenţe fizice.

Se pare că tânărul în vârstă de 28 de ani avea în subsolul casei unde locuia un atelier de confecționat arme artizanale de unde anchetatorii au ridicat patru arme modificate și cartușe.

A fost deschis un dosar penal pentru omor deosebit de grav și uz de armă fără drept. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Atacatorul era din Timişoara şi venea, rar, la Palilula, la iubita sa. Oamenii spun că avea un comportament normal și o bună perioadă de timp a lucrat în Germania.

Vineri seară, Dragoş Furtună, a tras cu un pistol artizanal asupra mai multor persoane din localitatea doljeană Palilula, iar după atac agresorul s-a împuşcat.

Primul bărbat împuşcat a murit pe loc, iar fiul acestuia a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a murit şi atacatorul. Totodată, alţi doi bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri