Arsenal descoperit acasă la agresorul din Palilula

Data actualizării: Data publicării:
arme agresor palilula

Informaţii noi cu privire la incidentul armat din localitatea doljeană Palilula. Poliţiştii au găsit în casa criminalului nu mai puţin de 15 arme de foc şi 1.000 de cartuşe. Vineri, tânărul Dragoș Furtună a împuşcat mortal două persoane, tată şi fiu, apoi s-a sinucis.

În atelierul improvizat în subsolul casei lui Dragoș Furtună, anchetatorii au găsit și apatatura necesară confecționării de arme de foc. Multe dintre acestea erau deja ambalate în cutii.

Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, a împuşcat mortal, vineri după-amiază, doi doljeni. De asemenea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova au ajuns Ion Stuparu, cu plagă împuşcată în antebraţ, şi Vasile Zidaru, cu plagă prin împuşcare în obraz.

După atacul asupra victimelor sale, Dragoş Furtună s-a împuşcat în cap și a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. 

Agresorul din Palilula vindea arme pe internet, pe forumuri pentru motocicliști. În urmă cu un an, el a postat pe internet un anunţ prin care scotea la vânzare un pistol de colecţie, iar cumpărătorii trebuiau să fie doar din Germania şi Austria, relatează News.ro.

Pe 18 noiembrie 2015, un utilizator al forumului motocliclism.ro, cu numele „furtuna dragos", posta un anunţ de vânzare a unui pistol.

Vând pistol de colecţie, gloanţe oarbe》 Valtro mod. 8 mini L, clona Beretta 850. Aproape nou. Single Action, cal. 315 K (8x17mm) în cutia lui cu păharel pirotehnicde tras rachete, artificii şi alte efecte pirotehnice de 15 mm, de Revelion. Se vinde doar celor ce locuiesc în Germania sau Austria cu preţl de 90€, plata se face prin PayPal sau virament bancar şi se trimite doar cu DHL 6,90 € Germania, sau 14 € Austria, Transport asigurat cu Tracking Number", era anunţul postat de Dragoş Furtună.

Bărbatul solicita cumpărătorilor săi copie sau scanare a cărţii de identitate sau a permisului de conducere. De asemenea, acesta susţinea că muniţie pentru arma scoasă la vânzare putea fi achiziţionată de la magazinele locale de arme din Germania şi Austria. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri