Bărbat mort într-un poligon de tir privat din Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
Bărbat trage cu pistolul într-un poligon închis
Poligon de tragere, imagine generică. Foto: Getty Images

Un bărbat a murit în această seară într-un poligon de tragere privat din sectorul 6, informează Agerpres care citează un comunicat al Poliţiei Capitalei.

„Prin apel la 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat s-ar fi autovătămat cu o armă de foc. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi echipaj de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale a fost constatat decesul”, se arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

În urmă cu 5 ani, un alt incident tragic s-a petrecut într-un poligon de tir privat din Bucureşti, când două persoane şi-au pierdut viaţa.

Una dintre persoanele decedate în 2015 a fost administratorul poligonului, care era și instructor și care avea 30 de ani de experiență în manevrarea armelor. Surse din cadrul poliției spun că acesta a fost împușcat de trei ori, în zona capului și pieptului. Cea de-a doua victimă lua lecții de tir și fusese văzut de mai multe ori în poligon.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri