Un bărbat aflat în pericol s-a salvat după ce a comandat o pizza la 112

Data actualizării: Data publicării:
poliția capitalei pizza
Bărbatul s-a inspirat dintr-un serial care urmărește cazuri inedite cu care se confrunță polițiștii. Sursa foto: Poliția Capitalei

Un bărbat care se afla, vineri, într-o maşină care circula în Sectorul 6 al Capitalei a sunat la 112 şi a anunţat că este în pericol folosind un limbaj codificat inspirat dintr-un serial cunoscut. Bărbatul a cerut o pizza, iar cea care i-a răspus apelului a înțeles repede că este vorba despre o infracţiune în derulare și a trimis ajutor. Poliția Capitalei a publicat pe o rețea socială toată povestea.

Poliția Capitalei a publicat pe Facebook un caz cu final fericit, dar mai puțin obișnuit. Un bărbat aflat într-o mașină condusă de un șofer beat, a sunat la 112 și a cerut o pizza.

„- Aș vrea să comand o pizza!
- Ați sunat la Poliția Capitalei!
- Da, da! Știu!”

Poliția Capitalei a transmis că „într-o fracțiune de secundă, colega noastră și-a dat seama despre ce este vorba”.

„- ... Faceți referire, cumva, la cazul mediatizat de colegii noștri de la "Oamenii legii"? Vreți să ne spuneți că sunteți în pericol?
- Da, da!”

„Oamenii Legii” este un serial difuzat pe postul TV AXN, care urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române care intervin în tot felul de situații, unele infracțiuni, și arată diersele probleme cu care se confruntă pe teren. Serialul a debutat pe 14 noiembrie 2022.

Femeia care a preluat apelul bărbatului, înțelegând că este vorba de o problemă serioasă și că acesta folosește un limbaj codificat, a solicitat mai multe detalii.

„- Nu plecați cu mașina, rămâneți acolo și vă aducem noi pizza.
- Nu vrea să rămânem.
- Unde mergeți? Avem nevoie de adresă pentru pizza. Unde livrăm?
- ... Sectorul 6.
- Domnul cu care sunteți este agresiv?
- Da. Cu sos dulce!
- Pentru câte persoane să fie pizza? Sunteți mai mulți în masina?
- Pentru două persoane! Ajungem imediat la destinație.
- Ajunge și comanda dumneavoastră. Stați liniștit. A plecat spre dumneavoastră.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii au plecat în urmărirea mașinii și au găsit-o.

„Mai multe echipaje de polițiști au răspuns apelului și au pornit în căutarea autoturismului. În câteva minute, un echipaj de la Secția 25 Poliție avea să fie față în față cu șoferul care a decis să se urce la volan, chiar dacă a consumat băuturi alcoolice. Colegii noștri l-au testat și i-au verificat actele”, a transmis polițiștii

Șoferul avea o alcoolemie de 0,28 mg/litru alcool pur în aerul expirat și avea permisul de conducere suspendat.

„Acum este cercetat și pentru că a condus fără a deține permis de conducere”, a mai precizat Poliția.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul cu permisul de conducere suspendat.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri