Bărbat reţinut după ce a bătut un șofer, în urma unei neînțelegeri în trafic

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Bărbat reţinut după ce a bătut un șofer, în urma unei neînțelegeri în trafic.

Un bărbat care ar fi agresat un altul, în zona pietonală a oraşului Horezu, în urma unei neînţelegeri în trafic, a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei, duminică, pentru dispunerea unor măsuri preventive, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Bărbatul reţinut ar fi lovit cu pumnii un alt şofer şi ar fi distrus luneta şi oglinda din partea dreaptă a maşinii acestuia.

„La data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 11,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Horezu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în faţa unui magazin din oraşul Horezu se află în desfăşurare un conflict între mai mulţi bărbaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat persoanele implicate, ulterior fiind conduse la sediul Poliţiei, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, în timp ce se afla în zona pietonală a oraşului Horezu, pe baza unei neînţelegeri în trafic, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei şi a corpului, distrugându-i, totodată, luneta şi oglinda din partea dreaptă a autoturismului şi tulburând ordinea şi liniştea publică”, a precizat sursa citată de Agerpres.

În cauză poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, efectuează cercetări pentru infracţiunile de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri