Bărbat urmărit naţional pentru infracţiuni rutiere, arestat de poliţiştii din Bolintin Vale

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Bărbat urmărit naţional pentru infracţiuni rutiere, arestat de poliţiştii din Bolintin Vale.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, care era urmărit naţional pentru săvârşirea mai multor infracţiuni rutiere, a fost identificat de poliţiştii giurgiuveni.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bolintin Vale, au organizat şi executat o acţiune pe linia persoanelor urmărite în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. În urma activităţilor desfăşurate a fost depistat un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Bolintin Vale, care figura ca urmărit naţional. Pe numele acestuia, Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de patru ani şi nouă luni de închisoare, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni rutiere”, se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Persoana depistată a fost condusă la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Giurgiu, unde i-a fost întocmită documentaţia necesară, ulterior fiind dusă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Giurgiu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri