Bogdan Opriţa, Spitalul Floreasca: Nu pot spune cum şi pe unde a intrat în spital tânărul care s-a filmat în zona administrativă

Data actualizării: Data publicării:
drogat care a intrat in spitalul floreasca
Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca spune că ore întregi de înregistrări sunt vizionate, pentru a stabili pe unde şi cum a intrat în spital tânărul cunoscut sub apelativul Maru. Foto: Captură TV Digi24

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, afirmă, joi seară, că ore întregi de înregistrări sunt vizionate, pentru a stabili pe unde şi cum a intrat în spital tânărul cunoscut sub apelativul Maru, parte din cercul lui Vlad Pascu, autorul accidentului mortal din localitatea 2 Mai. Medicul explică, însă, că intrarea tânărului în zona administrativă şi ancheta la faţa locului care a urmat nu au afectat activitatea medicală din unitatea sanitară.

Există o situaţie foarte clară în tot acest lucru: spitalul nu poate fi privit ca o unitate militară, trebuie să existe totdeauna acces pentru vizitatori, pentru rude, pentru aparţinători, aceştia intră între anumite ore, într-un anumit program. Este regretabil că s-a întâmplat lucrul acesta, dar în momentul de faţă nu pot spune cum şi pe unde a intrat acest tânăr în spital”, a declarat Bogdan Opriţa, joi seară, la Medika TV.

Conform acestuia, ore întregi de imagini surprinse de camerele de supraveghere sunt vizionate pentru a se stabili pe unde a intrat tânărul.

Bogdan Opriţa a precizat că medicamentele cu regim special sunt depozitate separat, fiind ţinute sub cheie, potrivit News.ro.

În plus, purtătorul de cuvânt al Spitalului Florească a precizat că intrarea prin efracţie a tânărului nu a perturbat activitatea medicală din unitatea medicală. 

Conform reprezentantului spitalului, pe pereţii incintei unde s-a intrat prin efracţie au fost desenate graffitti.

Constatările arată că tânărul ar fi încercat să intre şi în farmacie şi în laboratorul de anatomie patologică, însă fără succes.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri