C.T. Popescu: H. Klemm nu ştie dacă e în Gabon sau România

Data actualizării: Data publicării:
14311338_478196692304844_1128242586142638649_o

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, este un pensionar care nu ştie pe unde calcă. Este explicaţia pe care o găseşte jurnalistul Cristian Tudor Popescu gafei făcute de diplomatul american, atunci când s-a fotografiat alături de oficiali din judeţul Covasna şi cu mâna pe steagul secuiesc.

„S-a uitat un lucru. Domnul ăsta (Hans Klemm) a mai făcut o poză cu un hoit politic intrat in putrefacţie. Cu simpaticul Vali Zgonea. Când era pe dric domnul Zgonea, domnul Klem s-a trezit, vă amintiţi... Şi am avut colegi care au apreciat marea mişcare politică a domnului Klemm care l-a făcut pe domnul Zgonea vârf de lance în lupta împotriva corupţiei.

Domnul Klemm este genul de diplomat care nu ştie dacă este în Gabon sau în România, nu ştie dacă şarpele boa trăieşte în Carpaţi şi nici nu cred că o să afle în mandatul ăsta. Să ne amintim cât s-a scremut Departamentul de Stat să trimită un amdasador în România.

Ni s-a repartizat acest pensionar care nu ştie pe ce calcă. Cum s-a pozat cu Zgonea, s-a pozat şi cu steagul ăla. Era vorba de cuvintele alăturate steagului, la care nu a răspuns. Domnii au spus că în România lipsa de respect pentru comunitatea secuiască face ca simbolurile secuieşti să fie interzise.

În legătură cu aceste afirmaţii, domnul Klemm nu a spus nimic.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri