Cele mai bune orașe în care merită să trăiești: Londra, Hong Kong și Miami

Data publicării:
5369635 20afp 20mediafax 20foto 20johannes 20eisele-51382

Londra a avut de câştigat după ce anul trecut a găzduit două evenimente grandioase, Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a şi Jocurile Olimpice de Vară, susţin cei de de la Hubculture, care au realizat clasamentul. Printre marile avantaje ale capitalei britanice se numară accesul facil la tehnologie, economia înfloritoare, restaurantele selecte şi transportul îmbunătăţit.

Locul doi în clasamentul oraşelor în care merită să locuieşti este ocupat de Hong Kong, cunoscut şi ca „perla Asiei”. Oraşul este perfect pentru oamenii de afaceri şi cu multe oportunităţi în ceea ce priveşte distracţiile.

De la Hong Kong mergem la Miami, care revine în top, şi ocupă locul trei, după o absenţă de 7 ani.

Cu plajele sale albe şi cluburile de noapte renumite în toată lumea, este oraşul american cu cea mai mare orientare către piaţa internaţională.

Un lucru interesant de remarcat este şi faptul că în 2008 revista Forbes a oferit oraşului Miami titlul de „cel mai curat oraş din SUA”, pentru calitatea apei, curăţenia spaţiilor publice şi gradul de puritate al aerului.

Iar dacă niciunul dintre cele trei metropole nu este pe placul dumneavoastră, vă mai spunem că pe locurile 4 şi 5 s-au clasat oraşul brazilian Sao Paulo şi Seul din Coreea de Sud.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri