Alarmă falsă la stația de metrou Berceni. Circulația, reluată

Data actualizării: Data publicării:
tren metrou

Un colect suspect a fost descoperit la stația de metrou Berceni. Circulația în zonă a fost oprită și călătorii au fost evacuați, a anunțat Metrorex. Trenurile au circulat până la stația Dimitrie Leonida timp de aproximativ o oră, după ce alarma pentru coletul suspect s-a dovedit a fi falsă.

tren metrou

ACTUALIZARE 10.10: „În urma verificărilor efectuate de echipele de intervenție care acţionează conform procedurilor în astfel de cazuri, alarma pentru coletul suspect s-a dovedit a fi falsă. La ora 10:00, circulaţia a fost reluată, iar staţia Berceni a fost redeschisă”, se arată într-un comunicat al Metrorex. 


 

Anterior, Metrorex anunțase că la ora 08:44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informația despre existența unui colet suspect. Au fost declanșate procedurile de urgență specifice și stația de metrou Berceni a fost evacuată.. Trenurile vor circula numai până în stația Dimitrie Leonida.

Trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeași stație.

Prezentăm scuze publicului călător pentru disconfortul creat. Vom reveni cu detalii pe măsură ce le vom avea”, a precizat Metrorex.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri