După procesul de la Judecătorie, părinții tinerilor uciși în 2 Mai au mers la mormintele acestora. Mâine ar fi fost ziua lui Sebastian

Data publicării:
mormantul lui sebastian - vlad pascu (colaj)
După procesul de la Judecătorie, părinții tinerilor uciși în 2 Mai au mers la mormintele acestora. FOTO Captură Digi24

După procesul amânat de la Judecătorie, părinții celor doi tineri uciși în accidentul provocat de Vlad Pascu au mers la mormintele copiilor lor. Mama Robertei a declarat că nu mai are speranțe că se va face dreptate.

"Speram să se facă dreptate, dar dacă continuă procesul tot cu aceeași judecătoare, poate îl vom vedea (pe Vlad Pascu – n.r.) pe litoral, făcând același lucru.

Când am pornit procesul data trecută, am pornit cu speranță, dar pe parcurs nu mai cred asta", a declarat femeia.

Întrebată ce crede despre faptul că Vlad Pascu nu a fost prezent la proces nici de data asta, femeia a răspuns că el "așa va participa cel mai probabil. Nu cred că îl vor aduce decât dacă va fi obligatoriu."

"Pe copiii noștri nu îi mai aduce nimic înapoi. Ca părinte, să vezi că copilul tău a murit, .... sperăm să se schimbe încadrarea, dar nu cred.

Azi, avocații lui Vlad Pascu au spus că nu au știut de cererea de schimbare de încadrare a faptei", a adăugat mama Robertei.

sebastian-cruce-digi
Sebastian era născut în 15 martie 2002

Vlad Pascu, tânărul care a lovit mortal cu maşina doi tineri, la 2 Mai, și-a recunoscut faptele, la termenul de astăzi al procesului său, pentru a primi o sentință mai blândă. Tatăl lui Sebastian a spus, printre lacrimi că nu mai are nicio speranță. El a declarat că judecătoarea care la termenul anterior a cerut buletinul fiului lui mort, acum l-a întrebat cine e. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri