FOTO. Vânt puternic la Sinaia. Zeci de gospodării fără electricitate, stâlpi de curent și arbori doborâţi

Data publicării:
arbori doborati de vant la sinaia
Vânt puternic la Sinaia. Zeci de gospodării fără electricitate, stâlpi de curent și arbori doborâţi. Foto: Primăria Sinaia

Zeci de gospodării din staţiunea Sinaia nu beneficiază, vineri după-amiază, de alimentare cu electricitate pe fondul rafalelor puternice de vânt care au doborât stâlpi de curent, mai multe cabluri fiind secţionate.

Zeci de gospodării fără electricitate, stâlpi de curent și arbori doborâţi de vânt la Sinaia. Foto: Primăria Sinaia
Zeci de gospodării fără electricitate, stâlpi de curent și arbori doborâţi de vânt la Sinaia. Foto: Primăria Sinaia

„Din cauza rafalelor de vânt puternic avem 3 intervenţii în desfăşurare în zonele: str. Gheorghe Doja intersecţie cu str Theodor Aman, Str. Pustnicului (către Privighetorilor) şi str. Tirul cu Porumbei cu Sitarilor. În această zonă, 29 de gospodării sunt afectate de lipsa curentului. De asemenea, am înregistrat pagube materiale: un indicator rutier, 2 stâlpi de curent doborâţi şi mai multe cabluri secţionate. Nu sunt victime”, informează Primăria Sinaia într-o postare pe Facebook, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, toate echipele SC Electrica, General Meel Electric şi Sinaia Forever au fost mobilizate şi lucrează pentru revenirea la starea de normalitate.

Zona de munte a judeţului Prahova s-a aflat până la ora 16:00 sub Cod galben de vânt puternic. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri