Incendiu puternic la o hală din Cluj-Napoca. Focul s-a extins la acoperişurile a două case

Data actualizării: Data publicării:
pompieri intervin la un incendiu in cluj
Incendiu puternic la o hală din Cluj-Napoca, focul extinzându-se la acoperişurile a 3 case. Intervin toate detaşamentele ISU Cluj.

 Un puternic incendiu a izbucnit vineri seară la o hală din municipiul Cluj-Napoca, iar focul s-a extins la acoperişurile a două case. La faţa locului au intervenit toate detaşamentele ISU Cluj, fiind transmis mesaj RO-Alert din cauza degajărilor mari de fum.

ACTUALIZARE 23:05 - Cel puţin cinci autoturisme au fost distruse, iar un pompier intoxicat cu fum a ajuns la spital, în urma unui incendiu izbucnit la o hală şi extins la două case, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă.

Focul a afectat o suprafaţă de aproximativ 1500 mp şi, din cauza degajărilor de fum, a fost transmis un mesaj RO-ALERT. Pentru stingerea incendiului au intervenit opt autospeciale, două autoscări şi o ambulanţă SMURD, dar şi echipaje de pompieri de la inspectoratele din judeţele Alba, Mureş, Sălaj, Bistriţa-Năsăud.

„Un pompier a suferit o intoxicaţie cu fum şi a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Incendiul este lichidat, se caută eventuale focare ascunse. La o primă estimare, suprafaţa afectată este de aproximativ 1500 mp”, precizează ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, în hală erau parcate atât autoturisme, cât şi utilaje, care au fost distruse în totalitate.


Știrea inițială:

„A fost anunţat un incendiu de hală pe strada Luncii. Incendiul se manifestă la hală şi s-a extins la acoperişul a trei case”, a transmis, vineri seară, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că nu sunt victime până acum, iar din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis mesaj RO-Alert.

Pompierii au precizat că la faţa locului intervin toate Detaşamentele ISU Cluj.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri