Investitorul care a oferit cazare gratuită protestatarilor, gonit din Vama Veche

Data publicării:
vama veche

Investitorul care a oferit protestatarilor din Piaţa Victoriei cazare gratuită în hostelurile sale din Bucureşti este gonit din Vama Veche, scrie adevărul.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fondatorul Pura Vida şi Little Bucharest, Tudor Maxim, s-a trezit luni că barul şi hostelul său situat pe aleea de pe plaja din Vama Veche sunt dezafectate.

Proprietarul spaţiului este un fost primar din Limanu, Valentin Vlădescu, care a închiriat unui localnic din 2 Mai, Aurel Codreanu. Acesta deţine un depozit cu materiale de construcţie în satul său şi vrea să revină în afaceri la Vama Veche, potrivit sursei citate.

Tudor Maxim este revoltat şi hotărât să facă plângere penală, spunând că are contracte în regulă pe clădire şi pe teren, denunţând şi lipsa de reacţie a Poliţiei din Vama Veche.

„Avem un contract de închiriere încheiat în 2013 până la 31 decembrie 2019 pe clădire, iar pentru terenul din jur, care era în concesiune de la primărie, Vlădescu se angajase să obţină toate autorizaţiile de funcţionare”, a spus Tudor Maxim.

„Proprietarul clădirii închiriate aici și pentru care am plătit 68000 de euro în patru ani chirie și zeci de mii de euro investiți a făcut peste contractele noastre un contract cu altă firmă, localnică.
Astăzi au început să ne distrugă munca noastră.
Deja au spart barul, ne-au distrus magaziile.
Sunt infracțiuni de violare de domiciliu și de distrugere.
Poliţia nu vrea să vină să constate că ne sunt distruse bunurile de către proprietar și de către noua firmă pentru că ambii sunt localnici și nu îi atinge legea în Limanul și în Vama Veche
E dureros să vezi munca de ani de zile distrusă și un loc la care ținem foarte mult.
Asta e România?”, a scris Tudor Maxim pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri