Jojo: Ioan Gyuri Pascu, un amestec exploziv de talent, carismă şi inteligenţă

Data publicării:
jojo fb

Cătălina Grama (Jojo), care a fost colegă cu Ioan Gyuri Pascu în cadrul grupului Divertis, spune că acesta era „definiția artistului frumos boem. A artistului real, interesat mereu de artă și de ceea ce poate face pentru ea și prin intermediul ei cu chitara, stiloul sau un scenariu în mână”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ioan Gyuri Pascu nu mai este printre noi... Am aflat acum câteva minute. În astfel de momente eu întotdeauna mă blochez cumplit şi nu ştiu ce să spun... Însă am simţit să va scriu despre asta... Nu ştiu câţi dintre voi l-aţi cunoscut. Gyuri era cu adevărat special, aş putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent, carismă şi inteligenţă umană şi artistică”, a scris Jojo pe Facebook.

„V-a bucurat de-a lungul vieţii sale pe mulţi dintre voi cu umorul lui fantastic, mai ales în perioada anilor săi la Divertis. A făcut film şi teatru, a scris şi a cântat din toată inima cu mesaj, boem, aşa cum i-a stat lui cel mai bine. L-am preţuit şi a fost primul om cu care am avut primul schimb de replici la prima mea apariţie în cadrul grupului Divertis. Îi datorez multe dintre personajele mele, mult din curajul şi îndrăzneală pe care le-am căpătat jucând comedie. M-a încurajat şi m-a inspirat frumos şi unic de fiecare data. Mulţumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut împreună, ani în şir pe platourile de filmare şi în turnee. Mulţumesc pentru capacitatea ta de ne face să râdem ore în şir, din toată inimă, ca nişte copii”, a scris Cătălina Grama.

„Cerul e mai bogat acum. Condoleanţe familiei şi tuturor celor apropiaţi. Să nu ne uiţi niciodată. Noi cu siguranţă nu te vom putea uita”, a adăugat ea.

Artistul Ioan Gyuri Pascu a încetat din viață în această dimineață, la vârsta de 55 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri