LIGA I. Steaua – Gaz Metan 3-0. Ambele echipe au terminat meciul în 10 jucători

Data publicării:
s22 20steaua 20gaz 20beta 20020313 20new-52562

Nikolici a deschis scorul în minutul 33, cu un şut plasat de la 12 metri.

În minutul 72, Pintilii a dublat avantajul Stelei şi tot el a stabilit rezultatul final în minutul 88, când a transformat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un henţ în careu comis de Florin Dan.

Cele două echipe au terminat meciul în zece jucători. În minutul 44, stelistul Tănase a fost eliminat Tănase pentru un fault la Bawab, iar în minutul 85 portarul Gazului, Pleşca, a văzut şi el roşu pentru un henţ în afara careului. Deoarece tehnicianul Gheorghe Mulţescu efectuase toate schimbările, în poartă a intrat Valentin Negru.

Au jucat echipele:

Steaua: Tătăruşanu - Râpă, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu - Adi Popa, Tănase, Chipciu (Prepeliţă '77) - Rusescu (Tatu '66), Nikolici (Pintilii '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - C. Frăsinescu (Fl. Dan '70), Muth, Markovici, Buzean - Breeveld (Negru '79), Tahar (Drăghici '46) - Llullaku, Eric, C. Petre - Bawab. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Pintilii '89 / Frăsinescu '14, Eric '22, Buzean '55, Drăghici '82, Fl. Dan '87

Cartonaşe roşii: Tănase '44 / Pleşca '85

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Miclos Istvan Nagy, Adrian Ghinguleac (asistenţi) - George Cătălin Găman (rezervă)

La meci au asistat aproximativ 19.000 de spectatori.

Reghecampf: Nu cred că Tănase merita cartonaşul roşu

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat după meci că nu s-a temut nicio secundă că elevii săi nu vor câştiga acest joc.

"Am avut aceste probleme în trecut, cu Gaz Metan. Cred că am practicat un joc foarte bun. Din poziţia unde eram mi se pare că Tănase nu merita cartonaş roşu. Probabil că ne va lipsi două meciuri. Am vorbit cu el şi mi-a spus că a vrut să lovească mingea, dar nu cred că a fost o fază de roşu. Nu m-am temut nicio secundă că nu vom câştiga, pentru că ştiu pe cine pregătesc. Cred că putem juca şi în 10 oameni, dar nu mi-aş dori să se mai întâmple asta", a spus Reghecampf, citat de DigiSport.

El a precizat că nu îl îngrijorează starea terenului înaintea meciului tur cu Chelsea Londra, din optimile de finală ale Ligii Europa. "E foarte bun şi va fi acelaşi pentru ambele echipe. Chelsea este o echipă foarte puternică şi vom avea un meci foarte dificil. Trebuie să reuşim să marcăm dacă dorim să ne calificăm şi nu trebuie să primim gol pentru că va fi foarte greu să revenim", a adăugat tehnicianul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri