Video O femeie din București s-a trezit că niște necunoscuți i-au ocupat apartamentul și nu îi poate da afară: „Au decupat ușa”

Data actualizării: Data publicării:
apartament ocupat
O femeie din București și-a găsit încuietoarea schimbată, iar în casă - o familie cu șase copii. Foto: Captură Digi24

O femeie din București s-a trezit într-o situație halucinantă. Și-a găsit încuietoarea schimbată, iar în casă - o familie cu șase copii. Proprietara a chemat poliția, dar legea spune nu îi poate scoate pe oameni din casă fără ordin judecătoresc.

Maria, proprietara apartamentului: Mi-au schimbat ială, tot, mi-au decupat ușa și spun că au închiriat de la o noră. Eu nici nu am noră.

Maria este o pensionară de 65 de ani și deține un apartament în sectorul 5 al Capitalei. Casa este locuită de fiul ei atunci când se întoarce din străinătate. Săptămâna trecută a mers să vadă dacă totul este în regulă. A avut un șoc în momentul în care a încercat să bage cheia în ușă. Încuietoarea era schimbată, iar în interiorul casei se afla o femeie necunoscută cu șase copii.

Maria: Cum am pipăit pe acolo dau de găurile pe care le-a făcut de a putut să schimbe butucul. Spunea că nu m-a văzut niciodată ca și cum casa ar fi fost una în paragină. Căsuța mea era ca o floare, îngrijită cu tot strictul necesar. Ei au acum toate condițiile.

Femeia care s-a mutat în apartamentul pensionarei susține că stă cu chirie.

-Contract aveți?
-Nu se închiriază cu contract în ghetou!
-Cum ai putut să intri în casa mea?
-Du-te, băi femeie! Cheamă executorul judecătoresc.

Vecin: Cam așa se procedează pe aici. Dacă nu ești acasă îți intră...

Poliția a fost chemată de urgență, dar familia nu a putut fi dată afară.

Crina Eșanu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei: S-au deplasat polițiști care au efectuat cercetări la fața locului. Cercetările sunt continuate de secția 18 sub supravegherea parchetului pentru infracțiunea de tulburare de posesie.

În astfel de cazuri legea spune că o persoană poate fi evacutată doar cu ordin judecătoresc.

Cristian Ene - avocat: Poliția nu poate evacua persoanele respective fără o hotărâre judecătorească de evacuare. Cererea de chemare în judecare poate dura câteva luni de zile și din hotărârea pronunțată de judecător, printr-un executor, se vor evacua persoanele de acolo.

Pensionara a decis să vindă apartamentul, după ce va fi eliberat de cei care au intrat ilegal.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri