UPDATE O femeie și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la balconul unui hotel din Botoșani. Mesajul pe care l-a trimis soțului ei

Data actualizării: Data publicării:
banda nu treceti pusa de politie
O femeie și-a aruncat copiii de 2 și 3 ani de la balconul unui hotel din Botoșani

O femeie care era într-un hotel din Botoșani și-a aruncat copiii de 2 și de, respectiv, 3 ani de la balcon și a amenințat că se sinucide. Copilul de 2 ani a decedat la spital, iar cel mare a fost transferat în comă la Iaşi. După ce a fost salvată de pompieri, femeia a susţinut că nu a vrut să le facă nimic rău copiilor. Ea îi trimisese soţului un mesaj la finalul căruia i-a spus "Adio".

ACTUALIZARE 11.00 Femeia îi scrisese un mesaj soțului în care îl acuza că a determinat-o să facă acest gest.

"Sper să fii fericit acum că ai scăpat de noi", a scris ea, conform unor surse apropiate anchetei, citate de News.ro.

Ea îşi exprima regretul că s-au căsătorit şi susținea că voia să "scape" de acasă.

Femeia mai susținea că cel mai räu îi pare pentru copii, "căci ei nu au nicio vină", dar a adăugat că nu îi poate lăsa "aşa, ai nimănui", pentru că "nimeni nu o să îi iubească".

"Sper să fii fericit fără noi, adio", i-a scris femeia soţului.

Femeia este originară din Albeşti şi ar fi venit în Botoşani împreună cu copiii, pentru a-i duce pe cei mici să se joace în parc, scrie Monitorul de Botoșani 

Femeia a mers la un hotel, spunând că nu a reuşit să mai prindă autobuzul pentru a se întoarce acasă, iar personalul hotelului a cazat-o într-o cameră de la etajul 1, chiar dacă ea susținuse că nu avea niciun document de identitate la ea. Cel care a alertat autorităţile a fost paznicul hotelului, care a auzit zgomot şi, când a ieşit din clădire, a văzut copiii căzuţi pe asfalt.

După ce a fost salvată de pompieri, femeia a declarat: "Nu am vrut să le fac nimic. Nu am vrut să le fac aşa ceva!".

Negociatorul Ovidiu Apostoae, din cadrul IPJ Botoşani, a relatat pentru Monitorul de Botoşani că femeia era foarte agitată şi spunea că îi pare foarte rău pentru ce a făcut, că nu vrea să meargă la puşcărie şi că nu vrea să creadă lumea că e nebună.

Știrea inițială:

"La data de 20.08.2023, IPJ Botoşani a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie, aflată la etajul 1 al unui hotel, şi-a aruncat copii, cu vârstele de 2, respectiv 3 ani, de la balcon, şi ameninţă că se va sinucide", comform anchetatorilor.

Cei doi copii au fost duși la spital, în stare gravă. Copilul de doi ani nu a mai putut fi salvat. 

La faţa locului a mers un negociator, care a discutat cu femeia. Ea a fost coborâtă în siguranţă si transportată la spital, sub supravegherea poliţiştilor, pentru investigaţii medicale, scrie news.ro. 

Poliția Botoșani a transmis că două ore au durat negocierile, timp în care, "s-a reuşit, prin distragerea atenţiei, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului, în locul în care se afla aceasta".

Femeia a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru omor şi tentativă la omor.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri