O șoferiță care a parcat ilegal a sunat la 112 ca să-i reclame pe polițiștii care o amendau

Data actualizării: Data publicării:
politist care dirijeaza traficul in bucuresti
FOTO: Shutterstock

O şoferiţă din Arad a sunat la 112 să îl reclame pe poliţistul de la circulaţie care i-a cerut să se legitimeze pentru că parcase ilegal pe trecerea de pietoni din faţa unui liceu din oraş.

Incidentul a avut loc în centrul orașului Arad, în faţa unui liceu, o zonă foarte aglomerată cu locuri de parcare insuficiente.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Mădălin Herbei. a declarat pentru Agerpres că femeia de 33 de ani a refuzat să plece de pe trecerea de pietoni și nici nu a vrut să le dea polițiștilor actele de identitate.
Surse din cadrul IPJ au adăugat că femeia a sunat la 112 în timp ce echipajul încerca să o convingă să se legitimeze. Ea a reclamat că poliţiştii urmau să îi ia permisul şi să o amendeze.

În urma apelului, alte echipaje aflate în zonă s-au deplasat la locul incidentului, ceea ce a atras atenţia mai multor trecători, care s-au oprit pentru a asista la disputa dintre şoferiţă şi agenţi.

În cele din urmă, poliţiştii au amendat-o cu 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Totodată, i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri