Tânăra care a murit la metrou, în staţia Dristor, ar fi fost împinsă

Data actualizării: Data publicării:
cadavru metrou distror

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a ajuns în faţa unei garnituri de metrou. Echipajele de poliție caută acum o suspectă care ar fi împins-o pe tânără în fața trenului.

ACTUALIZARE 07.00 - Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost reținută de polițiști. Ea este acum audiată la Poliția Capitalei.


ACTUALIZARE 00:00 - A fost făcută publică prima poză cu femeie suspectată că ar fi împins-o pe tânără. 

„Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor.

În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat.

Citiți și: 

Crima de la metrou. Filmul evenimentelor: Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere
Crima de la metrou. Tânăra agresată anterior s-a salvat după ce s-a luptat cu suspecta

Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată.

Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

*Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.*”, potrivit unui comunicat al Poliției Române pe Facebook.

În acest moment sunt polițiști la fiecare stație de metrou.


ACTUALIZARE 23:35- Tânăra care a murit ar fi fost împinsă pe șina de metrou. Polițiștii sunt în alertă, dar atrag atenția ca oamenii să nu intre în panică. Femeia are aproximativ 45 de ani și ar fi încercat să facă același lucru, la o altă stație de metrou din București. Polițștii au toate semnalmentele femeii suspecte și o caută acum pe suspectă.

Autoritățile se concentrează pentru a o identifica pe această femeie, despre care nu se știu foarte multe în aceste momente. 


Echipele SMURD venite la faţa locului au încercat să intervină, însă tânăra nu mai prezenta semne vitale, potrivit News.ro.

În prezent se fac cercetări pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului, nefiind clar dacă tânăra a căzut sau dacă este vorba despre o sinucidere.

Circulaţia metroului a fost oprită pentru scurt timp, după care s-a circulat în sistem pendul, la această oră traficul desfăşurându-se normal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri