Poliţist rănit grav de un şofer turc

Data publicării:
masina accidentata

ACTUALIZARE 12:00  Polițistul se află în comă, la Spitalul de Urgență Floreasca. Este unul dintre cei mai buni poliţişti rutieri din Bucureşti. Era cunoscut ca fiind unul dintre cei mai abili agenți în oprirea șoferilor băuți. Tocmai de aceea, colegii îi spuneau „Dulăul”. Are 43 de ani, iar starea lui este considerată critică.

Bărbatul care l-a lovit este un om de afaceri turc cu multe magazine în Capitală. Era băut, cred poliţiştii, și riscă să se aleagă cu un dosar penal pentru omor din culpă.


„Poliţistul se afla într-un filtru la intersecția străzilor N. Caramfil cu şoseaua Pipera în momentul în care a observat un autoturism ce venea cu viteză. A făcut semn de oprire, acesta a încetinit viteza dând semn că ar opri, moment în care a accelerat şi l-a acroşat pe poliţist purtându-l pe capotă 500 de metri, ulterior aruncându-l pe carosabil. Acesta şi-a continuat deplasarea pentru încă 2 km, moment în care a lovit un scuar şi ulterior a fost proiectat într-un gard de pe margine”, a relatat Andrei Codău, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.

Poliţiștii au plecat în urmărirea fugarului şi l-au prins în comuna Pipera, după ce bărbatul a intrat cu maşina într-un gard.

Şoferul era sub influenţa alcoolului, spun agenţii rutieri.

Poliţistul rănit este acum la Spitalul Floreasca, în stare foarte gravă, spun medicii.

Nu a fost singurul incident petrecut aseară în București. Polițiștii au fost nevoiți chiar să tragă focuri de armă pentru a prinde doi tineri care nu au oprit la un filtru rutier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri