Un poliţist criminalist din Galaţi s-a rănit cu arma pe care o expertiza. Colegii lui au deschis dosar penal

Data publicării:
ecuson al politiei romane

Un polițist criminalist din Galați a fost operat de urgență, după ce s-a rănit cu o armă defectă, pe care o expertiza. S-a întâmplat miercuri dimineață, la sediul IPJ Galați. Arma, cu aer comprimat, de calibru 4,5 mm, s-a rabatat automat, iar agentul a fost grav rănit la degetul arătător de la mâna stângă. Colegii polițistului au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, informează News.ro.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 09:00, în sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

"Un bărbat, cu vârsta de 33 de ani, din municipiul Galaţi, având calitatea de poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi - Serviciul Criminalistic, în timp ce efectua la locul de muncă o expertiză criminalistică la o armă neletală, cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm, pe care o manevra la rece (fără proiectilul metalic tip alică) şi care prezenta defecţiuni şi avea un sistem atipic la sistemul de siguranţă, s-a accidentat la degetul arătător de la mâna stângă, în momentul în care arma s-a rabatat automat”, a transmis, joi, IPJ Galaţi.

Odată ajuns la spital, medicii au decis să îl opereze. Agentul de 33 de ani a rămas internat în spital peste noapte.

În paralel, colegii bărbatului au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri