Pompierii caută o persoană care ar fi căzut în râul Bega. Pe mal s-au găsit o geantă şi doi câini care lătrau spre apă

Data actualizării: Data publicării:
pompieri care cauta un om in bega
Pompierii timişeni au fost alertaţi cu privire la o persoană posibil căzută în canalul Bega.

Pompierii intervin, joi seară, pentru căutarea unei persoane care ar fi căzut în râul Bega din Timişoara, după ce un trecător a sunat la numărul de urgenţă 112. La faţa locului a fost găsită o geantă cu roţi, pentru cumpărături şi doi câini care lătrau spre apă.

„În această seară, în jurul orei 20:45, pompierii timişeni au fost alertaţi cu privire la o persoană posibil căzută în canalul Bega, în Timişoara, pe str. T. Vladimirescu. Au fost alertate Detaşamentele 1 si 2 de Pompieri Timişoara şi la faţa locului se intervine cu două autospeciale echipate cu două bărci, un echipaj cu 2 scafandrii, un echipaj SMURD, precum şi un balon de iluminat. Pentru această misiune de căutare-salvare pe Bega sunt dislocate alte cinci bărci şi baloane de iluminat din cadrul celorlaltor subunităţi de intervenţie ale ISU Timiş”, a transmis ISU Timiş, potrivit News.ro.

Anchetatorii prezenţi la faţa locului au afirmat că pe malul apei au găsit  o geantă pentru cumpărături tip cărucior pe roţi şi doi câini care lătrau agitaţi spre apa râului Bega.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri