Protest în Parlament față de proiectul Roșia Montană

Data publicării:
1462725 613596818682349 1615629058 o

 

Dragi parlamentari, de două luni ne amânați, dar azi a venit momentul votului în comisia specială pe legea distrugerii Roșiei Montane! Vă schimbați opinia, poziția, declarațiile voastre se înclină după cum suflă liderii partidelor. […] Deciziile pe care le luați fiecare dintre voi, acum sau în plen, sunt în atenția noastră. Votul vostru pe legea distrugerii Roșiei Montane, în forma actuală sau în ce alte forme veți închipui pe viitor, a devenit motorul care ne scoate în stradă și care ne ține treji”, au scris administratorii paginii de Facebook Uniți Salvăm.

 Până la ora 14:30 144 de persoane confirmaseră prezența la protestul de luni, din Parlament.

Protestatarii nu sunt mulțumiți doar cu promisiunea lui Crin Antonescu, ci vor o lege clară în acest sens.

Nu prea putem avea încredere în politicieni, de-aia vrem ceva scris. Vrem legi. Aduceți-vă aminte că tot Antonescu declara la începutul protestelor că o să o respingă în procedură de urgență, după care n-a mai fost urgență”, au scris organizatorii protestului pe Facebook.

 „Pentru comisia specială care azi îşi va da obştescul sfârşit şi va da vot final... principiul este următorul: raport de respingere pentru actualul proiect al Guvernului şi în concluzii se vor face câteva recomandări majore pentru constituirea unui cadru legislativ", a anunţat luni Crin Antonescu.

Acest proiect va fi respins”, a punctat președintele PNL, precizând că o nouă lege va stabili criterii generale pentru exploatările viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri