Seif cu bani și mai multe bunuri, furat dintr-un apartament din Sectorul 4. Cum a fost păcălit proprietarul să părăsească locuința

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Seif cu bani și mai multe bunuri, furat dintr-un apartament din Sectorul 4. Cum a fost păcălit proprietarul să părăsească locuința.

Un bărbat din Sectorul 4 a reclamat la poliţie că, în cursul zilei de sâmbătă, i-a fost furat din locuinţă un seif metalic, ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute, după ce, în prealabil, ar fi primit un apel prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, acesta părăsind apartamentul.

„La data de 6 ianuarie, în jurul orei 20,00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 14 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, i-a fost sustras, din locuinţa personală, un seif metalic, ce conţinea mai multe bunuri şi sume de bani, în diferite valute”, precizează, duminică, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale - Sector 4, împreună cu specialişti criminalişti de la Secţia 14 Poliţie, care au demarat cercetările.

„Astfel, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi primit un apel, prin care a fost anunţat că i-ar fi fost lovit autoturismul, moment în care ar fi părăsit apartamentul, l-ar fi asigurat, iar când a revenit, a constatat lipsa seifului. Totodată, s-a constatat faptul că uşa de la intrare nu prezenta urme de forţare”, arată DGPMB, potrivit Agerpres.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri