Șofer din Galați amendat cu 6.000 de lei și permisul suspendat 300 de zile. Cu ce viteză a condus

Data publicării:
politist rutiera amenda c
Polițist de la brigada rutieră. Foto: Poliția Romană/ Facebook

Un tânăr de 21 de ani, din județul Galați, a fost amendat cu aproape 6.000 de lei, iar permisul i-a fost reținut pentru 300 de zile, după ce a fost prins conducând cu viteză, dar nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Pe 18 decembrie, șoferul a fost înregistrat cu viteza de 125 km/h în municipiul Tecuci, dar nu a oprit la semnale poliţiştilor rutieri și a accelerat. Un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea șoferului, dar nu a fost prins. Ulterior, acelaşi autoturism a fost înregistrat cu aparatul radar, pe DN25, cu viteza de 185 Km/h, fiind filmat din spate. A fost urmărit și de această dată timp de 10 minute de poliție, dar șoferul a reușit să dispară, potrivit Monitorul de Galați.

Șoferul a fost prins după 4 zile, pe data de 22 decembrie. Este vorba despre un tânăr cu vârsta de 21 de ani, din satul Toflea, comuna Brahășești, județul Galați.

A fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 5.945 lei, reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 300 de zile, fără valabilitate la dovadă și reținerea certificatului de înmatriculare pentru montarea unor folii neautorizate pe geamurile din față fară autorizație.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri