Șoseaua spartă și reasfaltată de la Măgurele, din nou în centrul atenției

Data publicării:
muncitor

Se sparge din nou asfaltul proaspăt turnat pe drumul ce leagă Bucureștiul de Institutul de Fizică de la Măgurele. De data aceasta, muncitorii au lucrat la ridicarea gurilor de canalizare. Drumul de 12 kilometri s-a asfaltat în mare grabă, cu câteva zile înainte de vizita preşedintelui francez în România săptămâna trecută.

Şoseaua asfaltată în mare grabă, în urmă cu o săptămână şi jumătate, e spartă de zor de muncitori.

Reporter Digi24: Îmi explicaţi ce faceţi aici? De ce stricaţi asfaltul pe care abia l-aţi pus?

Muncitor: E nevoie de lucrare.

Reporter Digi24: Ce faceţi aici?

Muncitor: Canale ridicate, erau astupate şi nu puteam să le lăsăm aşa.

Reporter Digi24: O să refaceţi acum astfaltul?

Muncitor: Cu asfalt, bineînţeles că refacem.

E a doua oară când pichamărele distrug asfaltul proaspăt turnat. Săptămâna trecută s-au decopertat gurile de canalizare.

„Muncitorii au spart asfaltul turnat acum exact o săptămână special pentru vizita preşedintelui francez la Măgurele. Acum se lucrează la aducerea la acelaşi nivel a gurilor de canal cu strada”, relatează Ştefana Todică, reporter Digi24.

Cei care stau sau lucrează în zonă sunt uluiţi.

- După ce s-a asfaltat, se începe cu picamere. Nu e normal. Odată ce ai asfaltat, asta trebuia făcută de la început, nu asfaltată şi după aia spargi, încurci circulaţia, mi se pare aiurea.

Situaţia va fi analizată şi de reprezentanţii Administraţia străzilor Bucureşti, mai ales că lucrările trebuiau finalizate de săptămână trecută.

„Este soluţia tehnică pe care a ales-o constructorul: Noi le-am dat ordin de începere şi ei şi-au organizat şantierul aşa cum au crezut ei de cuviinţă. (Reporter: Sunteţi de acord cu astfel de lucrări din punct de vedere al disconfortului creat?) Cu modalitatea asta nu. O să am şi eu o discuţie cu ei ulterior fiindcă va trebuisă le dăm şi recepţie la lucrările astea”, a declarat Alin Vieru, Administraţia străzilor Bucureşti.

Drumul de 12 kilometri care leagă Bucureştiul de Măgurele, unde se află şi Institutul Naţional de Fizică şi Inginerie Nucleară, nu mai fusese reparat de peste șase ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri