Soțul Alinei Gorghiu, rănit într-un accident, e acuzat de vătămare corporală din culpă

Data actualizării: Data publicării:
lucian isar

Fostul ministru Lucian Isar a fost implicat într-un accident grav, produs pe Valea Oltului, în urma căruia a suferit un traumatism cranian şi a fost adus în Capitală. Poliţiştii spun că, într-o curbă de pe DN7, soţul Alinei Gorghiu a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit puternic cu un camion. În urma impactului, vehiculul de mare tonaj a ajuns pe calea ferată. Lucian Isar e acuzat acum de vătămare corporală din culpă şi nu mai are dreptul să conducă.

Lucian Isar a fost adus la Spitalul Floreasca din Bucureşti, la şase ore de la accidentul pe care martorii spun că l-a provocat pe Valea Oltului.

Aflat la volanul unei maşini de lux, el ar fi făcut mai multe depăşiri periculoase.

La limita dintre județele Vâlcea și Sibiu, maşina soțului Alinei Gorghiu a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un camion. Şoferul acestuia spune că n-a avut cum să evite impactul.

Poliţiştii confirmă această variantă.

Raul Pănescu, de la IPJ Vâlcea: „Într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a rulat parţial pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un TIR. În urma impactului, TIR-ul a fost proiectat în afara părţii carosabile, pe calea ferată, iar autoturismul marca Porsche a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară”.

Singurul care a suferit răni ceva mai grave e Lucian Isar. Nici el şi nici ceilalţi doi şoferi implicaţi nu au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, spun poliţiştii.

În urma accidentului, circulaţia pe Valea Oltului a fost blocată peste două ore. Coloanele de mașini s-au întins pe o distanţă de peste 10 kilometri pe sens.

Şi traficul feroviar în zonă a fost oprit pentru aproape cinci ore.

Lucian Isar are acum dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri