Trenurile Bucureşti-Viena şi retur, deviate prin Bratislava din cauza inundaţiilor din Ungaria

Data publicării:
trenuri mediafax

Trenurile internaţionale „Dacia” 346 şi 347 circulă pe rută deviată prin Bratislava până la redeschiderea traficului feroviar de pe secţia Almasfuzito - Komarom (linia Budapesta - Viena), în condiţii normale, se arată într-un comunicat de presă al CFR Călători.

Compania a anunțat că biletele cumpărate pentru trenurile Bucureşti - Viena şi retur rămân valabile şi pe ruta ocolitoare.

Pasagerii care circulă cu alte trenuri pe sectorul de drum afectat vor fi transportaţi cu mijloace auto între staţiile Győr şi Tatabánya, urmând ca între staţiile Tatabánya şi Budapesta aceştia să poată continua călătoria cu orice tren.

Şi trenurile internaţionale cu destinaţiile Munchen şi Zurich vor circula deviat, prin Bratislava.

Mai multe informaţii despre circulaţia trenurilor pot fi obţinute în staţiile şi agenţiile de voiaj CFR, la telefon 021/9521 sau pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Dunărea a atins aseară un nivel-record de 891 de centimetri la Budapesta, însă hidrologii se aşteaptă ca debitul să înceapă să scadă. Până acum, peste 1.300 de oameni au fost evacuaţi, iar zeci de drumuri au fost închise. Nu mai puţin de 1.800 de locuinţe au rămas fără curent electric, iar 5.000 fără apă potabilă. Acestea sunt cele mai grave inundaţii după cele din 2006. Autorităţile române se aşteaptă ca viitura să se apropie de ţara noastră la 16 iunie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri