Un bărbat a bătut un taximetrist și apoi i-a furat mașina, în Dolj. Taxiul a fost găsit abandonat pe o stradă

Data publicării:
indicator de taxi
Bărbatul de 28 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj. FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 28 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Dolj după ce a agresat un taximetrist şi i-a furat maşina. Taxiul a fost abandonat pe o stradă din Craiova, transmite News.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că un bărbat de 28 de ani din municipiul Craiova a fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Craiova, pentru tâlhărie calificată şi furt calificat.

„În fapt, în seara zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 22.18, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Craiova ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, fiindu-i sustras şi autoturismul acestuia folosit în regim de taxi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe bărbatul de 34 de ani, stabilindu-se că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic şi extras din autoturism, pe care ulterior l-a sustras, abandonându-l pe o stradă din municipiului Craiova”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspect în acest caz este un bărbat de 28 de ani din Craiova. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri