Un bărbat din Neamț a murit după ce un copac a căzut peste el

Data publicării:
ambulanta
Un bărbat din Tarcău a murit după ce un copac a căzut peste el, într-o exploataţie forestieră din localitate. FOTO: Shutterstock

Un bărbat din Tarcău a murit după ce un copac a căzut peste el, într-o exploataţie forestieră din localitate, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, de 39 ani, desfăşura activităţi de exploatare forestieră, ar fi fost accidentat de un arbore care a fost doborât, iar în urma accidentării acesta ar fi rămas inconştient. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, care a constatat că victima nu prezenta semne vitale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamţ pentru a stabili condiţiile în care erau desfăşurate activităţile de exploatare forestieră.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri