Un bărbat fără permis de conducere, prins la volan. Era drogat, iar în maşină s-au găsit mai multe pachețele cu canabis

Data publicării:
droguri confiscate din masina unui barbat din brasov
În autoturismul condus de bărbat s-au găsit mai multe fragmente vegetale cu aspect şi miros specific unor substanţe interzise, înfăşurate în staniol.

Un bărbat de 37 de ani a fost prins la volan de poliţiştii din Braşov, deşi nu avea dreptul de a conduce şi a fost testat pozitiv la substanţe interzise. De asemenea, în maşină s-au găsit substanţe care cel mai probabil sunt droguri.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov- Biroului Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce au oprit şi controlat în trafic, un autoturism care circula pe bulevardul Gării din municipiul Braşov.

„Poliţiştii au constatat că bărbatul, de 37 de ani, se afla la volan deşi nu avea dreptul de a conduce autovehicule, întrucât anterior săvârşise o altă abatere la regimul rutier. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, a transmis, luni, IPJ Braşov, potrivit News.ro.

Sursa citată a precizat că au fost prelevate probe biologice pentru a se stabili cu exactitate dacă bărbatul a consumat droguri și ce tip.

„Totodată, în urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit, în autoturismul condus de bărbat, mai multe fragmente vegetale, de culoare verde-olive, cu aspect şi miros specific unor substanţe interzise, fiind înfăşurate în folie de staniol”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au sesizat DIICOT cu privire la substanţele găsite.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri