Un cunoscut luptător de kickboxing și alte 5 persoane au fost implicate într-un accident de mașină pe A2

Data actualizării: Data publicării:
accident a2
Un cunoscut luptător de kickboxing a fost implicat într-un accident grav pe Autostrada Soarelui. Foto: captură video Eforie Online/ Facebook

Un cunoscut luptător de kickboxing a fost implicat într-un accident grav, în această dimineață, pe Autostrada Soarelui. Bărbatul mergea spre o competiție sportivă, organizată în județul Constanța. O victimă a fost transportată la spital.

Iulia Stanciu, jurnalist Digi24: Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 8:00, pe Autostrada Soarelui, pe sensul București - Constanța. Benny Adegbuyi, luptător de K1, se afla la volanul mașinii sale și se îndrepta spre județul Constanța, unde copiii academiei sportive pe care o conduce ar fi trebuit să participe la o competiție în Tuzla. Nu au ajuns acolo, pentru că la kilometrul 138, în timp ce sportivul conducea mașina pe banda a doua, un alt autoturism ar fi venit cu viteză și practic i-ar fi tăiat calea. Pentru a evita coliziunea, acesta a tras de volan și a intrat în parapet. 

În mașina pe care o conducea sportivul se aflau 5 persoane, dintre care și un copil de 7 ani care a fost evaluat de echipele medicale venite la fața locului. Soția sportivului, o femeie de 35 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Slobozia după ce a suferit un traumatism la umăr. 

Timp de 40 de minute, circulația pe Autostrada Soarelui a fost îngreunată, deoarece s-a circulat pe o singură bandă. 

Martorii prezenți la fața locului spun că Benny Adegbuyi s-a speriat foarte tare, că mașina i-a fost distrusă aproape în totalitate, dar că, în același timp, era fericit că toate persoanele aflate în autoturism sunt în viață.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri