Un neurolog din București beat și drogat a încercat să spargă o cafenea cu o macetă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
momentul in care un medic vrea sa sparga o cafenea cu o maceta
Un medic neurolog de la o cunoscută clinică privată din Capitală a fost prins de polițiști chiar în timp ce încerca să spargă o cafenea cu o macetă. FOTO: Captură digi24

Un medic neurolog de la o cunoscută clinică privată din Capitală a fost prins de polițiști chiar în timp ce încerca să spargă o cafenea cu o macetă.

În iamginile filmate se observă cum medicul, care avea o mască de protecție pe față, încerca să distrugă cu o macetă ușa de la intrarea în cafenea.

A fost văzut de administrator, care a sunat la 112. Medicul, neurolog la o clinică privată din București, a incercat să fugă, dar poițiștii l-au prins în scara unui bloc și l-au dus la audieri. A fost găsită și maceta.

S-a constatat că medicul consumase alcool și medicamente psihotrope.

Polițiștii și-au dat seama că este aceeași persoană care în decembrie a intrat prin efracție în aceeași cafenea și a incendiat marfa, provocând o pagubă de 7.000 de lei. Atunci fapta a rămas cu autor necunoscut, dar acum, după audieri și după ce au mai urmărit încă o dată imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au constatat că e vorba despre aceeași persoană.

Medicul a fost reținut, iar față de el a fost luată măsura controlului judiciar. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri