Video Un vasluian a pus o poartă pe drumul public și l-a transformat în curte. Vecinii sunt revoltați că nu mai pot ajunge la terenurile lor

Data actualizării: Data publicării:
un barbat a pus o poarta in drum si l-a transformat in curte
Bărbatul care a montat poarta în drum a cumpărat două proprietăți, de-o parte și de alta a șoselei, și s-a gândit să le unească. FOTO: Captură Digi24

Situație ieșită din comun într-un sat din Vaslui, unde un localnic a transformat drumul public în propria curte. Vecinii l-au dat în judecată pentru că a montat poarta fără drept, dar magistrații au decis că Primăria trebuie să facă demersuri pentru rezolvarea situației. 

Bărbatul care a montat poarta în drum a cumpărat două proprietăți, de-o parte și de alta a șoselei, și s-a gândit să le unească, să-și lărgească, practic, curtea, deși acesta este un drum public, așa figurează în registrele de la Primărie.

Asta a stârnit nemulțumiri în rândul vecinilor, pentru că dincolo de această proprietate sunt mai multe terenuri agricole, iar oamenii vor să ajungă acolo, pe drumul public.

Unul dintre vecini a făcut o acțiune în instanță pentru rezolvarea situației, însă magistrații au decis că nu are calitate pentru a rezolva problema și de asta ar trebui să se ocupe Primăria. Funcționarii de la Primăria din Tanacu spun că au făcut și ei numeroase demersuri de-a lungul vremii, ba chiar au aplicat și amenzi și că există un proces pe rol în acest sens.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri