Viceprimarul Aurelian Bădulescu a rămas fără permis. Mergea cu peste 100 km/h prin București

Data actualizării: Data publicării:
Aurelian Badulescu Agerpres
Foto: Agerpres

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a fost surprins de radar în timp ce circula cu peste 100 de kilometri pe oră prin București, potrivit surselor Digi24.

S-a întâmplat în zona Mihai Bravu.

Polițiștii i-au suspendat permisul de conducere.

Aurelian Bădulescu este cunoscut pentru declarațiile sale controversate.

După ce relațiile sale cu conducerea PSD s-au răcit, el a spus că a mințit în legătură cu intervenția jandarmilor la mitingul din 10 august. A fost chemat la Parchet și și-a nuanțat declarațiile.

Am preferat să spun acel termen, că am minţit. Trebuie să ştiţi că este un vector de a atrage atenţia asupra unei situaţii, pentru că dacă aş fi spus să aduc lămuriri, nimeni nu ar fi reacţionat. Situaţia de pe data de 10 aduce noi situaţii la cunoştinţa Parchetului, care va trebui, în urma acestor declaraţii pe care le voi da şi care nu au avut legătură cu ce m-au întrebat procurorii la acel moment, să pornească pe alte piste pentru a identifica, în opinia mea, dacă sau nu 10 august 2018 a fost creaţia lui Liviu Dragnea”, a spus viceprimarul Capitalei la începutul acestui an.

Pentru că PSD nu a reușit să-l demită din funcția de viceprimar, l-a exclus din partid, în urma acestui scandal.

Bădulescu este cunoscut și pentru că i-a jignit pe consilierii USR. În timpul unei ședințe CGMB din iunie 2018, viceprimarul s-a ridicat şi a început să strige la consilierii USR care au votat împotriva unui proiect, numindu-i de mai multe ori „javre”, „fraieri”, „bulangii” şi „animale”.

Consilierul Roxana Wring l-a dat în judecată și a câștigat. Bădulescu a fost condamnat să-i plătească daune morale de 5.000 de lei.

Viceprimarul a intrat și în atenția Consiliului pentru combaterea discriminării, în urma unor declarații considerate antisemite.

Recomandarea mea este să vă întoarceţi de unde aţi venit, să mă lăsaţi să am eu grijă de morţii neamului meu”, i-a răspuns viceprimarul preşedintelui Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului (MCA) din România, care a criticat intenţia lui Bădulescu de a amplasa un bust al mareşalului Antonescu în Capitală, potrivit Newsweek.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri