VIDEO. Accident grav cu 6 răniți, între care 3 copii, pe DN 13. Două victime sunt inconștiente

Data actualizării: Data publicării:
masina ciocnita cu un camion in brasov
Un autoturism a tamponat un autocamion ce se afla staţionat pe DN 13.

O maşină a lovit, duminică, un camion staţionat pe DN 13, în judeţul Braşov, iar şase persoane, între care trei copii, au fost rănite. Două victime sunt inconştiente.

„În această seară, în jurul orei 18:00, am fost anunţaţi de producerea unui accident rutier pe DN 13, la intrare în Pădurea Bogății, între un autoturism şi o autoutiltară. La faţa locului s-au deplasat doua autospeciale de descarcere, o autospecială cu apă şi spumă, trei echipaje SMURD, două ambulanțe SAJ şi elicopterul SMURD”, a transmis ISU Braşov. 

Sursa citată de News.ro a precizat că în urma accidentului au rezultat 6 victime, dintre care 3 copii.

„Dintre cele șase victime, doi adulţi sunt inconştienţi. În aceste momente se intervine pentru acordarea asistentei medicale victimelor şi asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor”, a mai transmis sursa citată. 

Poliția precizează că un autoturism a tamponat un autocamion ce se afla staţionat. În urma impactului, cele două vehicule au fost avariate, iar cei cinci ocupanţi din autoturism au suferit leziuni pentru care se acordă sprijin medical”, a transmis, duminică, IPJ Braşov.

La faţa locului au fost direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere, care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul.

În zonă traficul rutier se desfăşoară cu restricţii, circulaţia urmând a fi reluată în integralitate după finalizarea cercetarilor de la faţa locului.

„Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de carosabil umed şi să păstreze o distanţă de sigurantă faţă de vehiculul din faţă”, au mai transmis poliţiştii.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri