VIDEO Nervoși că nu pot face drifturi liniștiți, un băiat și iubita lui au început să împartă pumni și picioare șoferilor, în Sibiu

Data publicării:
Bătăi ca în filmele de acțiune în Sibiu
Bătăi ca în filmele de acțiune în Sibiu. Foto: Captură Digi24

Bătăi ca în filmele de acțiune în Sibiu. Totul ar fi pornit de la doi tineri care au șicanat alte mașini în traficul din oraș, făcând drifturi. Șoferul și pasagera din dreapta lui au fost revoltați după ce li s-a atras atenția că deranjează cu manevrele periculoase, s-au dat jos din mașină și au împărțit pumni și picioare. Câteva minute mai tarziu au bătut un alt șofer care a fotografiat mașina.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: Cele două evenimente au avut loc la o distanță mică unul față de celălalt. În primul dintre acestea, victime au fost două tinere care se aflau într-un autoturism. Lângă ele a venit tânărul de 22 de ani, care a început să facă drifturi. Cele două s-ar speriat și i-au atras atenția asupra manevrelor periculoase pe care acesta le făcea.

Nervos, băiatul s-a dat jos din mașină, împreună cu iubita lui, le-a lovit pe cele două fete cu mâinile și cu picioarele, după care și-a continuat drumul.

L-a întâlnit apoi pe un băiat care i-a făcut mai multe fotografii în timp ce făcea din nou drifturi, s-a enervat și pe acesta, l-a scos din mașină și l-a lovit de nenumărate ori.

În ambele situații au fost depuse plângeri la poliție, iar cei doi agresori au fost depistați. Este vorba despre un băiat în vârstă de 22 de ani și iubita sa, de 19 ani.

Ambii s-au ales cu dosar penal și sunt cercetați pentru loviri și alte violențe.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri