VIDEO | Șofer, scandal cu polițiștii din cauza traficului aglomerat

Data actualizării: Data publicării:
politia2

Scos din minţi de traficul infernal din Bucureşti, un şofer şi-a vărsat nervii pe omenii legii. A ajuns să înjure nişte poliţişti pe care i-a găsit vinovaţi pentru că rămăsese blocat cu maşina pe o stradă îngustă din centru. Iar când agenţii i-au cerut actele, a demarat nervos şi l-a lovit pe un unul dintre aceştia. Cu greu au reuşit oamenii legii să îl potolească.

Şoferul a fost uşor de oprit în cele din urmă: nu avea unde să fugă din cauza aglomeraţiei. Ca să îl liniştească, poliţiştii au încercat să îi pună cătuşe. În cele din urmă, l-au dus la audieri. Soţia şoferului a apărut şi ea în zonă şi a început să ceară socoteală agenţilor.

După ce lucrurile s-au lămurit, a rămas de rezolvat problema: maşina bărbatului dus la audieri bloca circulaţia, iar soţia acestuia susţinea că nu are cheie.

Circulaţia în zonă a fost blocată zeci de minute din cauza maşinii rămase în mijlocul străzii. În cele din urmă, un şofer a trecut la volan, iar alţii au împins automobilul până într-o parcare. Cel care a provocat incidentul va fi amendat pentru ultraj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri